Gisteren meldden we al dat er een PS4 collectie van de eerste drie Jak and Daxter games en Jak X: Combat Racing opgedoken was in de PlayStation Store. Het eerste deel uit de serie, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, is al enkele maanden geleden uitgebracht voor de PlayStation 4. Sony heeft nu aangekondigd dat de andere drie games uit de collectie volgende week worden uitgebracht.

Jak II, Jak 3 en Jak X: Combat Racing komen om precies te zijn op 6 december uit voor de PlayStation 4. De games zijn vanaf die dag los te koop, maar je kunt ook alle titels samen aanschaffen in een bundel. Deze aankondiging ging gepaard met een trailer en die kun je uiteraard hieronder bekijken.

Naast de Jak and Daxter games zal er op 6 december ook een speciaal thema voor de PlayStation 4 in de PlayStation Store verschijnen. Mochten de klassieke games je nog niet genoeg nostalgische gevoelens geven, dan moet het ‘Legacy Dashboard Theme’ hier wel voor zorgen. Een afbeelding van het thema zie je ook hieronder.