De één telt alweer af naar de volgende kerst op het moment dat het 27 december is, de ander hoopt dat deze dagen altijd zo snel mogelijk voorbij vliegen. EA Sports probeert het kerstgevoel onder de FIFA 18 spelers nu aan te wakkeren, want het kerstevenement binnen Ultimate Team is weer van start gegaan: FUTmas.

Wat kunnen we dit jaar verwachten tijdens FUTmas? Tot aan 24 december zullen er elke dag drie speler Squad Builder Challenges zijn, waarbij er van drie verschillende spelers een speciale kerstkaart valt in te willigen. De spelers worden gekozen aan de hand van hun rugnummer, waarbij voor de eerste drie spelers is afgetrapt met Antonio, Gnabry en Azpilicueta die spelen met rugnummers 30, 29 en 28.

Naast deze SBC’s zijn de rewards van de ‘weekly objectives’ deze keer kerstachtig getint, waarbij onder andere een tenue verdiend kan worden van de Kerstelfen, alsmede een speciale kerstkaart van Andy Carroll. Deze laatste is natuurlijk afgeleid van het wereldberoemde ‘Christmas Carol’. Hohoho.