The Division is nu al ruim anderhalf jaar uit en de game ontvangt nog altijd een goede ondersteuning vanuit Massive Entertainment, de ontwikkelaar. Zo werd onlangs update 1.8 uitgebracht die het nodige aan nieuwe content aan de game toevoegde.

Maar begint het niet tijd te worden voor een opvolger? Ubisoft heeft officieel nog niets aangekondigd, maar de ontwikkelaar heeft in een interview met IGN wel aangegeven dat er veel ruimte is om The Division voort te zetten, buiten het online houden van de game zelf.

“I think it’s a wonderful, wonderful brand that has so many potential stories in it. There are a lot of things that we didn’t do in The Division 1 that are interesting to look at for that brand. I definitely think there’s lots of space for continuation which is beyond just keeping The Division online. But…I can’t talk about that too much right now.”

Deze uitspraak deed David Polfeldt, managing director van Massive Entertainment, en hoewel het niet direct een vervolg impliceert, is het wel duidelijk dat een vervolg absoluut niet is uitgesloten. Of er ooit een vervolg komt is afwachten, misschien dat Ubisoft op de E3 volgend jaar een aankondiging doet.