In 2016 kwam Kerbal Space Program uit voor de PlayStation 4, maar de game was alleen in Noord-Amerika beschikbaar voor de console van Sony. Eind vorig jaar werd er een Enhanced Edition van het spel aangekondigd en deze editie zal gelukkig ook hier in Europa worden uitgebracht.

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten totdat Kerbal Space Program Enhanced Edition verschijnt. De game is namelijk vanaf 16 januari, aanstaande dinsdag dus, verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Om de naderende release te vieren is er al een launch trailer uitgebracht en die kun je hieronder bekijken.

De Enhanced Edition van Kerbal Space Program is speciaal gemaakt voor de console en deze versie voert dan ook flink wat verbeteringen door, waardoor het een stuk aangenamer moet zijn om het spel op de PlayStation 4 te spelen. Zo is de user interface van een flinke upgrade voorzien en is de besturing helemaal aangepast.

Voor meer informatie over alle verbeteringen van Kerbal Space Program Enhanced Edition kun je hier terecht. Mocht je de game toevallig al via een Amerikaans PSN-account in je bezit hebben, dan is de upgrade naar de Enhanced Edition gratis.