Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy kreeg vorig jaar een aantal weken na de release een extra level. Dit level zat nooit in de originele game, omdat het veel groter was dan andere levels. Naughty Dog had het zelfs nooit afgemaakt, maar dat deed Vicarious Visions wel voor de heruitgave van deze drie klassiekers.

Opvallend was toen dat dit level in de PlayStation Store stond met de url: “CRASHNSNELEVEL1”. Dit wekte de indruk dat er nog een level aan zat te komen, maar we hebben er nooit meer iets van vernomen. Tot nu, want er bestaat een goede kans dat er alsnog een nieuw level uitgebracht zal worden.

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy verschijnt binnenkort voor de Xbox One en Nintendo Switch en op de Braziliaanse box-art van de Xbox One versie staat een interessante vermelding. Bovenaan staat aangegeven dat er twee bonus levels bij zitten. Dit zijn: “Stormy Ascent” en “Future Tense”.

Stormy Ascent is natuurlijk al uitgebracht, Future Tense nog niet. Het ziet er dus naar uit dat Future Tense bij de Xbox One en Nintendo Switch editie zit. Wellicht dat dit level ook voor de PlayStation 4 versie uitgebracht zal worden, maar dan als downloadbare content. Mogelijk op de E3 meer nieuws.