Half juni maakte Bandai Namco bekend dat My Hero One’s Justice in oktober zou gaan verschijnen. Nu is de uitgever iets meer concreet, want ze hebben de game een releasedatum gegeven. Daar waar iedereen Red Dead Redemption 2 ontwijkt, trekt Bandai Namco daar weinig van aan. My Hero One’s Justice verschijnt namelijk op 26 oktober.

Samen met de aankondiging van de releasedatum heeft de uitgever ook nog twee nieuwe personages voor de game aangekondigd, Muscular en Gran Torino. Hieronder per personage een omschrijving. Als je de game reserveert, dan krijg je als bonus “Flame Hero” Endeavor – de #2 Pro Hero, geduchte rivaal van All Might en vader van Shoto Todoroki – als speelbaar personage.

  • Muscular – Een nieuwe schurk voegt zich bij het gevecht. Dankzij Muscular’s game-changing Quirk, Muscle Augmentation, kan hij spiervezels over zijn hele lichaam laten groeien, wat hem enorme kracht verleent tijdens het gevecht.
  • Gran Torino – Hoewel hij met pensioen is zijn vijanden en studenten nog altijd bang voor hem! Hij is mentor van All Might en dankzij zijn Quirk, Jet, is hij een van de snelste levende helden en worden de jaren teruggedraaid om te strijd aan te gaan tegen de besten.