Sony heeft in de PlayStation Store het eenjarig abonnement op PlayStation Plus met een leuke korting afgeprijsd. Waar je normaliter €59,99 betaald voor het abonnement, is dit nu €44,99. Dat is een erg nette korting van 25%, erg mooi meegenomen dus.

De korting is sinds gisteren beschikbaar en Sony meldt dat de aanbieding net zo lang duurt als de voorraad strekt. Dat laatste is bijzonder, aangezien het een digitale service betreft waarvan de voorraad niet bepaald kan opraken. Een wat bijzondere woordkeuze dus van Sony, maar goed, de korting is leuk.

Een andere voorwaarde is dat je geen actief PlayStation Plus-lidmaatschap mag hebben op het moment dat het product wordt aangeschaft. Het is dus echt voor mensen die hun abonnement nog niet verlengd hebben en dit najaar wel graag willen genieten van de multiplayer in bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops 4, FIFA 19, Red Dead Online of één van de vele andere toppers.

Je kunt het abonnement met korting hier aanschaffen via de PlayStation Store.

Bespaar 25% op een PlayStation Plus-abonnement van 12 maanden. Deze promotie geldt vanaf 28 september 2018 at 11:00 uur (CEST) en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Slechts één promotieproduct per deelnemer. Deelnemers moeten 7 jaar of ouder zijn en voor gebruikers onder de 18 jaar is goedkeuring door een ouder/voogd vereist. Gebruikers in Duitsland moeten 18 jaar of ouder zijn. Bekijk de volledige algemene voorwaarden playstation.com/legal/psplus25off12msept18.

Dit abonnement is een betaald, doorlopend abonnement en er worden jaarlijks abonnementskosten van € 59,99 afgeschreven van je portemonnee. Je moet een creditcard/betaalkaart of PayPal hebben geregistreerd op je account voor de aankoop van dit abonnement. Vouw dit gedeelte uit voor meer informatie.