Strange Brigade is al een paar keer voorzien van extra content, dat in de vorm van nieuwe levels, personages en meer. Rebellion heeft nu laten weten dat er volgende week weer nieuwe gratis én betaalde content aangeboden zal worden.

De gratis content betreft een tweetal modi, een foto modus en een Extreme modus. De eerste laat je wanneer je maar wilt een screenshot maken tijdens het spelen. Er zullen verschillende mogelijkheden zijn met betrekking tot het schieten van mooie plaatjes, waaronder een aantal filters, zodat je de perfecte foto kan maken.

De Extreme modus maakt de moeilijkheidsgraad van de campagne extreem moeilijk en daagt de speler uit om snel en tactisch te denken. Beide modi zullen op maandag 26 november beschikbaar worden gesteld door middel van een update, die tevens de nieuwe Score Attack levels ‘Great Pyramid II’ en ‘Afterlife II’ doet toevoegen, alsook de nieuwe Horde map ‘Void’.

De betaalde content zal een dag later in de PlayStation Store verschijnen en dat is de campagne-missie: ‘The Thrice Damned III – Pyramid of Bes’. Tevens zal het ‘Maharani Huntress Character Expansion Pack’ dan uitkomen en die bevat een nieuw personage, namelijk Anjali Khan.