Hitman 2 is sinds vorige week voor iedereen beschikbaar en wij waren te spreken over de game in onze review. Welnu is er een easter-egg in de game ontdekt en die is best leuk gevonden. Maar let wel op, dit artikel kan eventueel spoilers bevatten.

Het betreft hier een easter-egg die draait om hoe je het Miami level kan verlaten en completeren, namelijk met behulp van een dolfijn. Om deze easter-egg te vinden moet je diverse, wellicht wat rare, stappen ondernemen.

Ten eerste moet je bij aanvang van het level The Finish Line jezelf vermommen als een monteur om daarna de autobom te pakken. Ten tweede moet je in de keuken een vis bemachtigen en die bewaren om daarna de bom op de auto van Sierra Knox te bevestigen. Tenslotte moet je Robert Knox bellen, zodat je hem vanaf een overloop kan duwen. Ga vervolgens naar het dolfijn fontein in het level om met je vis in de hand via een bepaalde route over de tegels het level te verlaten.

Gelukkig is er van deze route naar de easter-egg ook een video verschenen, die je hieronder kan bekijken. Heb jij andere easter-eggs gevonden in Hitman 2, laat het hieronder weten.