Heel wat mensen zitten al een lange tijd te wachten op de onthulling van de langverwachte derde deel uit de Mass Effect serie, Mass Effect 3. Electronic Arts heeft tot op heden enkel en alleen nog maar over de game gelost dat deze ook voor het eerst zal verschijnen op de PlayStation 3., maar om ons toch te laten weten wat er in de voorgaande delen is gebeurt brengt EA Mass Effect 2 met alle tot nu toe verschenen DLC ook naar de PlayStation 3, welke verschijnt op 21 januari.

Enkele uren geleden heeft Electronic Arts zelf per ongeluk Mass Effect 3 gelekt op hun eigen EA Store. Een pre-order pagina voor Mass Effect 3 verscheen namelijk in de EA Store. Deze pre-order pagina viel dan natuurlijk ook al snel op bij EA zelf en ze hebben deze pagina snel weer verwijdert. Gelukkig zijn er nog mensen bij wie deze dingen snel opvallen en tevens ook al snel een screenshot nemen van deze pagina’s. Zo is er iemand die twee verschillende screenshots heeft genomen, op de screenshots staat het logo van Mass Effect 3 afgebeeld, samen met een kleine beschrijving van de game:

Earth is burning. Striking from beyond known space, a race of terrifying machines have begun their destruction of the human race. As Commander Shepard, an Alliance Marine, your only hope for saving mankind is to rally the civilizations of the galaxy and launch one final mission to take back the Earth.

Tevens staat er ook op de afbeeldingen dat Mass Effect 3 ook zal gaan verschijnen op de PlayStation 3. Het gerucht doet ook de ronde dat Mass Effect 3 morgen op de VGA’s onthuld gaat worden. Houdt dus zeker en vast PS3-Sense de komende dagen goed in de gaten.

[nggallery id=488]