BioWare en EA hebben in de afgelopen weken veel nieuws over Anthem vrijgegeven. Zo hebben we verschillende typen Javelins voorbij zien komen en ook weten we steeds meer over de binnenkort te verschijnen demo. Mocht je na al dat nieuws nog steeds geen idee hebben wat Anthem precies voor game is, dan is de onderstaande video wel iets voor jou.

In deze video laat de ontwikkelaar bijna alle aspecten van de game voorbij komen en hierdoor krijg je een helder overzicht. Zo krijgen we nu een duidelijk beeld van de verhaallijn en wat voor typen Javelins er allemaal zijn. Ook toont de video het customizen van je outfit en wapens en daarvan zijn de opties best uitgebreid.

Tot slot is er nog een andere video, die een nieuwe missie laat zien, genaamd Hidden Depths. Dit is een zij-missie en hierin gaan spelers op zoek naar een toren, waarvan de locatie verloren is gegaan. In deze video zien we ook de Javelins te water gaan en de boel in de dieptes verkennen. Verder komen de spelers ook nog een puzzel tegen die alleen met elkaar op te lossen is.