Vandaag is er gratis DLC beschikbaar gesteld voor Resident Evil 2, namelijk Ghost Survivors. Capcom heeft voor degenen die niet weten wat ze hier van moeten verwachten wat extra informatie gegeven.

Ghost Survivors is te vergelijken met ‘The 4th Survivor’ en ‘The Tofu Survivor’ van het origineel. Je speelt dus als andere personages, maar het doel is hetzelfde: probeer te ontsnappen. De gratis DLC geeft je de mogelijkheid om met drie verschillende personages te spelen die in de game niet wisten te ontsnappen: Robert Kendo (de wapenverkoper), de dochter van de burgemeester en een soldaat van het Amerikaanse leger. Jij kan dus zorgen voor een alternatief einde voor hen.

Je kan kiezen uit twee moeilijkheidsgraden: standaard en ‘Training Mode’. De laatstgenoemde geeft je onder andere meer slots voor wapens en items en je krijgt bij het begin van elk avontuur meer hulpmiddelen. Er zijn in Ghost Survivors ook verschillende challenges aanwezig die je accessoires opleveren voor je personage, waaronder een tijgermasker en een wasbeer die je op je hoofd kan laten zitten.