Vorig jaar kwam Tennis World Tour uit, maar ondanks dat er ontwikkelaars van de oude Top Spin games aan hebben gewerkt, stelde het spel enorm teleur. Sinds de release zijn er wel diverse updates verschenen die de game hebben verbeterd, maar dat neemt niet weg dat Tennis World Tour niet bepaald succesvol is.

Om de game weer nieuw leven in te blazen, komen Breakpoint Studio en Bigben Interactive binnenkort met een nieuwe uitgave van het spel in de vorm van Tennis World Tour: Roland-Garros Edition. Deze editie bevat de oorspronkelijke game en vanzelfsprekend alle updates die eerder verschenen, maar er zal ook nieuwe content aanwezig zijn.

Zoals de naam van deze uitgave al doet vermoeden, is het bekende Franse grandslamtoernooi Roland-Garros aan de game toegevoegd. Hier horen ook de drie grootste stadions van dit toernooi bij. Verder is het Matua Madrid Open toernooi aan het spel toegevoegd, evenals drie nieuwe spelers. Welke spelers dit precies zijn, wordt later bekendgemaakt.

Hieronder kun je zien welke content precies inbegrepen zit bij Tennis World Tour: Roland-Garros Edition. De nieuwe content van deze editie zal ook los worden uitgebracht voor iedereen die de oorspronkelijke game bezit, maar het is nog onduidelijk of hiervoor betaald moet worden.

  • The Tennis World Tour game released in 2018, with 12 updates that have been released since then.
  • 1 new male and 2 new female players who will be revealed soon
  • The content of the Legends edition, which notably includes André Agassi and John McEnroe as playable characters
  • The new major Roland-Garros courts: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen, and Simonne-Mathieu
  • The central court of the Mutua Madrid Open, “La Caja Magica”
  • Events available in career mode: The Mutua Madrid Open in May and a Roland-Garros event in June