Begin dit jaar verscheen er plotseling een opvallende teaser van Ubisoft, waarmee mogelijk gehint werd naar een nieuwe Tom Clancy game. De teaser betrof een website en een video voor het fictieve bedrijf ‘Skell Technology’. De naam van deze organisatie dook ook op in diverse Tom Clancy games. Sinds die eerste teaser hebben we hier echter niets meer van vernomen.

Tot nu, want Ubisoft is verder gegaan met het teasen. Na de recente update voor Ghost Recon: Wildlands, dook er in die game een uitnodiging voor een conferentie van Skell Technology op, zo laat YouTuber coreross zien in een video. Skellcon, zoals dit evenement wordt genoemd, vindt op 9 mei plaats en gaat van start om 20:30 uur. Nadat deze easter-egg werd gevonden, viel het ook op dat de website van Skell Technology van een update is voorzien. Ook hier wordt de Skellcon-conferentie genoemd met dezelfde datum en tijd.

Het lijkt er al met al dus op dat Ubisoft volgende week donderdag om 20:30 uur een nieuwe Tom Clancy game gaat onthullen. Kunnen we dan eindelijk een nieuw deel van Splinter Cell verwachten, na alle geruchten hierover? De tijd zal het leren. We zijn benieuwd wat Ubisoft voor ons in petto heeft en zodra er meer bekend is, laten we het uiteraard weten.