Magic Design Studios, een indie-ontwikkelaar uit Frankrijk, heeft aangekondigd dat hun 2D actiegame Unruly Heroes op 28 mei voor de PlayStation 4 verschijnt. Het spel kwam eerder al uit voor de Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Unruly Heroes is geïnspireerd door de klassieke Chinese roman Journey to the West. In de game kun je als vier verschillende helden spelen en moet je stukken van een belangrijke Scroll verzamelen om zo de wereld te beschermen tegen vreemde wezens en andere gevaren. De game combineert combat met platform-gameplay.

Als je Unruly Heroes in je eentje speelt, kun je op ieder moment wisselen tussen de vier personages. Het is echter ook mogelijk om de game met maximaal drie anderen te spelen in de lokale coöp-modus. Verder beschikt de game over een PvP-modus, waarin je zowel lokaal als online de strijd aan kunt gaan met andere spelers. De game lanceert op de PlayStation 4 direct met een grote update, die onder meer een fotomodus, nieuwe moeilijkheidsgraden, skins en gameplay tweaks met zich meebrengt.

Hieronder kun je een trailer van Unruly Heroes bekijken. Het spel is vanaf 28 mei voor €19,99 te koop in de PlayStation Store. PlayStation Plus leden krijgen gedurende de eerste week na de release 20% korting.