Fans van de turn-based tactische avonturengame Mutant Year Zero: Road to Eden hebben een reden om te juichen. Uitgever Funcom en ontwikkelaar Bearded Ladies kondigen namelijk Seed of Evil aan, een groots uitbreidingspakket met verschillende nieuwe features. De uitbreiding belooft ons onder andere vele uren aan nieuwe gameplay, nieuwe locaties én een nieuw personage om mee aan de slag te gaan: Big Khan de eland.

In de uitbreiding kom je oog in oog te staan met een nieuwe dreiging: vreemde wortels zijn immers opgedoken in de wereld, die ervoor zorgen dat vriend en vijand plots geen controle meer hebben over hun lichamen. Opnieuw is een mix tussen stealth en doordachte vechtstrategieën nodig om je squad mutanten veilig door de vernielde omgevingen te loodsen.

Mutant Year Zero: Road to Eden kreeg lovende kritieken, zoals onder andere in onze review, dus extra content voor deze game is hoogstwaarschijnlijk een goede zaak. Seed of Evil is beschikbaar als DLC-pakket vanaf 30 juli 2019 voor de PS4, Xbox One en pc. De korte aankondigingstrailer kan je hieronder bekijken: