KT Racing werkt momenteel hard aan WRC 8 die in september moet verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. Om wat meer van de game te laten zien, hebben ze nu een nieuwe trailer uitgebracht die de herziene carrière modus toont.

In deze carrière modus zul je je naar de top op moeten werken en dat met als doel om uiteindelijk wereldkampioen te worden. Dat bestaat uit meer dan alleen racen en dat hebben we op een rijtje gezet.

  • Spelers moeten op de kalender plannen aan welke evenementen ze tussen de rally’s door willen deelnemen: training, uitdagingen van de fabrikant, rusten, klassieke evenementen, enz.
  • Spelers moeten een hele crew managen met daarin zes verschillende, aan elkaar verbonden functies. Spelers moeten rekening houden met de unieke eigenschappen van deze functies en er strategisch gebruik van maken in elke rally.
  • Spelers moeten de crew upgraden via Research & Development en een skill tree die evolueert op basis van de keuzes die spelers maken. Elke beslissing heeft een impact op de progressie en het moraal van de crew (wat van invloed is op prestaties, betrouwbaarheid, enz.)