Ah, het mooie leven op de “boerenbuiten”! De vogeltjes fluiten, terwijl je op je tractor langs uitgestrekte velden rijdt en in de verte je koeien hoort loeien. Je gewassen staan in volle bloei en zijn klaar om naar de lokale markt gebracht te worden. Het leven is mooi… Klinkt dit idyllische beeld als iets waar je je in kan vinden? Zoek dan niet verder, want Farmer’s Dynasty is hier om je grootste droom in vervulling te doen gaan: leven als een landbouwer.

Uitgever BigBen Interactive en ontwikkelaar Toplitz Productions presenteren met trots hun nieuwste simulatie-titel, die voordien enkel beschikbaar was op pc, maar binnenkort ook op consoles te verkrijgen zal zijn. De game zelf heeft wat invloeden mee van Stardew Valley, maar dan met een grotere nadruk op het farming-simulatie aspect. Je moet dus, met andere woorden, tijdens de dag je boerderij zorgvuldig onderhouden, terwijl je ’s avonds werkt aan je sociale (liefdes)relaties met de locals.

Voordat je door je enthousiasme een tractor opspringt, heb nog even geduld! Farmer’s Dynasty is immers pas vanaf 7 november verkrijgbaar voor de PS4 en Xbox One. Een Nintendo Switch versie volgt ergens in de toekomst. Je krijgt wel alvast een eerste trailer, die je hieronder kan bekijken: