Eén van de tofste series op Netflix is toch wel Narcos. Hoewel de serie al even is afgelopen, betekent dat niet dat mensen het zomaar zijn vergeten, maar het verhaal rondom Escobar en het Cali kartel kent natuurlijk zijn einde. De logische volgende stap is natuurlijk een game en daar is nu een releasedatum van bekend.

Uit de beelden valt op te maken dat Narcos: Rise of the Cartels speelt als een XCOM-achtige game, waarbij je kan kiezen of je als DEA speelt of als leden van het kartel. Eén van de highlights uit de trailer is het switchen naar derde persoon om zo op kritieke momenten zelf de touwtjes in handen te nemen. Een leuk detail is hoe de DEA te werk gaat volgens het boekje, terwijl de Narcos in hun tanktop met één hand staan te schieten.

Met de onderstaande trailer is ook de releasedatum bekendgemaakt van Narcos: Rise of the Cartels. Op 19 november kunnen we erachter gaan komen of de ontwikkelaars geslaagd zijn in het neerzetten van een leuke strategische titel met het juiste Narcos-sausje.