RAGE 2 kwam al eerder dit jaar uit en ontwikkelaar Avalanche Studios heeft sinds de release de fans zeker niet in de steek gelaten op vlak van extra content. Zo kregen we vorige maand immers al de eerste grote uitbreiding “Rise of the Ghosts” voorgeschoteld, waarvan je onze bedenkingen bovendien hier kan nalezen. Eén uitbreiding is echter niet genoeg, want we krijgen binnenkort uitbreidingspakket nummertje twee op ons bord: zet jullie alvast schrap voor “TerrorMania”.

TerrorMania breekt echter wat los van wat we van RAGE 2 gewend zijn. In plaats van kampen vol bandieten, krijgen we nu immers te maken met een alternatieve realiteit die tot aan de rand gevuld is met skeletten en ander ondood gespuis. De wereld van RAGE 2 is namelijk getroffen door een kwaadaardige vloek, die allerlei vijanden in ondode versies van zichzelf heeft omgetoverd. Nieuwe (variaties op) vijanden, een nieuw gebied in the Deadlands en een nieuw wapen in de vorm van “The Sword of Transitus” staan op je te wachten.

TerrorMania gaat op 14 november live en is inbegrepen in de RAGE 2 Season Pass. Als Season Passes toch niet zo je ding zijn, kan je de uitbreiding ook apart aanschaffen.