Code Vein verscheen ongeveer twee maanden geleden en zoals je in onze review hebt kunnen lezen, hebben we ons behoorlijk goed vermaakt met de game. Dat smaakte dus zeker naar meer en het goede nieuws is dan ook dat er daadwerkelijk meer aan zit te komen.

Bandai Namco heeft namelijk aangekondigd dat er begin volgend jaar drie uitbreidingen voor Code Vein worden uitgebracht. Precieze details over de inhoud van deze DLC pakketten zijn nog niet bekend. Wel liet de studio weten dat je onder meer nieuwe verhalen, bazen, stages, wapens, kostuums en andere customization items kunt verwachten.

Wanneer de drie uitbreidingen precies verschijnen en hoeveel ze gaan kosten is op dit moment ook nog onduidelijk. In de PlayStation Store kun je wel voor €24,99 de Season Pass van Code Vein aanschaffen en hiermee kun je direct met de drie uitbreidingen aan de slag wanneer deze uitkomen.

Verder heeft Bandai Namco ook nog laten weten dat er een gratis update voor Code Vein aan zit te komen. Deze zal ergens volgende maand worden uitgebracht en hiermee worden er onder andere accessoires en emotes aan de game toegevoegd die geheel in het teken staan van Kerstmis.