Een stemacteur van Mexicaanse afkomst heeft per ongeluk Grand Theft Auto VI als project genoemd waar hij aan gewerkt heeft. Op zijn cv staat dat hij als ‘The Mexican’ zijn taak heeft vervuld, al is het onduidelijk wat dit precies inhoudt.

De stemacteur in kwestie, Jorge Consejo, werd hier natuurlijk op gewezen via Twitter waarop hij deze reactie plaatste. We nemen zijn cv echter wel met een korrel zout, het is immers algemeen bekend dat wanneer je dit soort dingen doet, dat nieuwssites hier aandacht aan gaan besteden.

While I read every message from you, please know that because of contract stipulations sometimes I’m unable to comment on certain projects. Please don’t feel ignored or unseen. I appreciate and value every single one of you.

Verder hebben we ook nog enige twijfels of Rockstar stemacteurs überhaupt op de hoogte stelt dat zij aan een GTA-game werken. Stemacteurs uit het verleden hebben immers weleens in interviews gezegd dat ze geen flauw idee hadden wat ze op dat moment aan het inspreken waren of waarvoor het was, dit zodat niemand zich eventueel kon verspreken.

Het lijkt er wat ons betreft dus op dat Jorge Consejo even met zijn naam de headlines wil pakken, waar wij grappig genoeg dan weer aan meewerken.