De release van de PS5 staat nog steeds gepland voor eind dit jaar tijdens de feestdagen, maar een exacte releasedatum ontbreekt vooralsnog. Sinds kort kennen we eindelijk het design van de toekomstige console en er gaan geruchten rond dat er wellicht andere kleuren op komst zijn. Een ding is zeker: de meest recent aangekondigde editie gaat je veel geld kosten.

De Britse juwelierszaak Truly Exquisite heeft namelijk een heuse 24K gouden PS5 in de aanbieding. Er hangt op moment van schrijven nog geen prijskaartje aan, maar je kan gerust stellen dat je er wel een paar duizend euro voor kwijt bent. Daarnaast komt er ook nog een editie bestaande uit platina en een 18K ‘Rose Gold’ editie. Ook van deze uitvoeringen zijn de prijzen nog niet bekend.

Hieronder kan je nog een aantal foto’s van de luxueuze PS5 in kwestie zien. Mocht je toevallig de loterij gewonnen hebben of geld teveel hebben, aarzel dan zeker geen moment. Vanzelfsprekend gaat het hier om een extreem gelimiteerde editie, gezien het gebruik van de edelmetalen.

blank

blank