En met deze veertiende prijsvraag op rij komt er een einde aan onze grote prijzenactie. Deze prijsvraag organiseren we wederom in samenwerking met Ubisoft en ditmaal ligt de focus op Rainbow Six. We hebben namelijk een prachtige figurine ontvangen van Hibana ter waarde van € 59,99.

Deze figurine maakt deel uit van de Rainbow Six Collection en staat bij elke fan van de game/franchise ongetwijfeld mooi in de gameroom! Om deze figurine te winnen heb je één opdracht te doen en dat is uitleggen waarom jij Hibana zou moeten ontvangen.

Heb je bijzondere herinneringen aan haar? Speel je graag met haar? Is het de missende figurine in je collectie? Het kan alle kanten op en wij horen graag waarom deze Operator als figurine bij jou een mooi plekje heeft verdiend.

Je kunt je bericht na het opstellen insturen door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, zodat we de figurine snel naar je op kunnen sturen mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Hibana'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.