De E3 conferentie van Ubisoft is inmiddels van start gegaan en na Rayman kregen we gelijk een andere gouwe ouwe te zien van Ubisoft, namelijk de Driver serie. Deze serie heeft weer een nieuw deel in petto voor ons en dan wel Driver San Fransisco.

In deze nieuwe Driver game kunnen we in downtown San Fransico rondscheuren met diverse exotische bolides, maar ook met zware trucks en strandbuggy’s op off-road wegen. Zo zien we in de zojuist getoonde beelden dat we met een Audi R8 kunnen wegvluchten van het hele San Fransisco politiekorps als ontsnapte gevangenen en kunnen we een aantal ramps meepakken op een off-road pad met een toffe buggy.

Driver San Fransisco zal volgens de beelden een gigantisch aantal diverse situaties bieden. Zo zien we in de beelden niet alleen downtown San Fransisco, maar ook China Town en de Golden Gate Bridge. Elk deel van de stad zal zijn eigen aanpak hebben en zal leiden tot talloze situaties. Tevens zien we dat in de game een aantal flinke crashes voorkomen en we met een aardige snelheid tegen het verkeer in kunnen scheuren.

Tot slot eindigde de Driver San Fransisco presentatie met de aankondiging dat de multiplayer een gigantische rol in de game zal spelen. De game zal een eindeloos aantal missies en daarmee talloze uren aan vermakende gameplay bieden. We verwachten de beelden zo online te zien, zodra deze beschikbaar zijn zijn ze hieronder te bekijken.