Sony is gisteren helemaal los gegaan met de PS Vita en dat is aan het gigantische scala aan games en aankondigingen voor de nieuwste Sony handheld wel goed te merken. WipEout 2084 is één van de titels waar gisteren naar gekeken werd en vandaag wordt dat even dunnetjes overgedaan.

Sony heeft namelijk zojuist een officiële announcement trailer vrijgegeven van deze PS Vita titel, waarin we te zien krijgen wat de setting van deze nieuwe WipEout game is en hoe de tracks eruit gaan zien. Ook zien we een nieuwe feature die gebruik maakt van de front camera van de PS Vita, waarmee spelers even kunnen laten zien hoe blij ze zijn met het winnen van de eerste plaats.

Ook zien we dat we met behulp van de Vita onze nabije omgeving kunnen scannen en zo onze buren kunnen uitdagen voor een potje racen. Ook bevat de game een aantal Augmented Reality unlocks, waarmee we een aantal warpships zo in onze woonkamer tot leven kunnen laten komen. Benieuwd hoe dit en meer eruit ziet? Bekijk dan snel de onderstaande trailer.