Er staat ons een mooie tijd te wachten, want de drie grote consoles ontvangen vanaf nu tot ver in 2023 en daarna mooie titels om naar uit te kijken. Zo heeft Sony een nieuwe God of War game op het programma staan, maar ook Spider-Man 2 en Wolverine zullen schitteren op de PlayStation 5. Xbox heeft ook het één en ander in de pijplijn zitten: Senua’s Saga: Hellblade 2, Forza Motorsport en begin 2023 kunnen we vampiers bestrijden in Redfall. Mocht je toch je astronautenpak aan willen trekken, dan kunnen we in het eerste kwartaal van 2023 de ruimte in met Starfield. De game ziet er veelbelovend uit en kan op dag één gespeeld worden via Xbox Game Pass.

Nintendo heeft continu een hoop games waar je naar uit kunt kijken. Eind deze maand kunnen RPG liefhebbers genieten van Xenoblade Chronicles 3. Een opgepoetste versie van Advance Wars is meerdere malen uitgesteld, maar lijkt ook binnen afzienbare tijd voor iedereen beschikbaar gesteld te worden en onlangs hebben we nog Mario Strikers: Battle League Football gehad. Kortom, er valt ook een hoop te beleven op de Nintendo Switch. Met zoveel games te spelen en om naar uit te kijken, zul je als fervent gamer toch diep in je buidel moeten tasten. Neem bijvoorbeeld eind dit jaar de nieuwe Call of Duty. Met Modern Warfare 2 worden we ongetwijfeld weer getrakteerd op een nieuwe special edition, die vast niet goedkoop zal zijn. Waarom dan niet in delen betalen?

Klarna biedt een mooie uitkomst

Bij KaartDirect kan je voor elk van de grote platformen tegoedkaarten kopen. Je hoeft geen bank of creditcard gegevens aan derden te verstrekken en met het tegoed kan je op gemakkelijke wijze games aanschaffen. Maar soms kan je er ook meer mee kopen. Met bijvoorbeeld Xbox tegoed kan je in de Microsoft Store een Xbox Series X|S halen. Zodoende kan je bij KaartDirect, onze partnersite, multifunctioneel Xbox tegoed op een snelle en eenvoudige manier kopen. Je rekent hetgeen af bij de digitale kassa en zodra KaartDirect je betaling heeft ontvangen, krijg je de tegoedcode op je scherm te zien en het wordt per mail toegestuurd. Je hebt nu dus ook de optie om je tegoed af te rekenen via Klarna. Dit kan op drie verschillende manieren, waardoor je toch wat ademruimte hebt binnen je financiën.

De drie verschillende opties zijn meteen betalen via Klarna, in drie delen betalen, of het hele bedrag binnen 30 dagen afrekenen met iDEAL. Om weer het voorgaande voorbeeld erbij te nemen, kan je dus een Xbox Series S aanschaffen en de eerste maand enkel € 100,- afrekenen. Binnen de volgende 30 dagen reken je weer ongeveer € 100,- af, en in de 30 dagen erna het resterende bedrag. Zo heb je net iets meer speling qua betalen en kan je toch een leuke console in huis halen. Dit geldt ook voor games. Hoe je het wendt of keert, tegenwoordig zijn er erg veel games op de markt te vinden. Bovendien kunnen sommige games van Sony zelfs € 80,- kosten. Als je bijvoorbeeld PlayStation tegoed aanschaft bij KaartDirect.nl en afrekent via Klarna, wordt het meer behapbaar.

Bestel snel en eenvoudig bij KaartDirect

KaartDirect staat er garant voor dat je altijd je product krijgt en dat ook nog eens op een betrouwbare en snelle manier. Zodra je een aankoopt hebt gedaan, krijg je alle info en aankoop per mail toegestuurd. Zo kan je zorgeloos Nintendo, Xbox of PlayStation tegoedkaarten kopen. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van tegoed? We hebben zowel een Nederlandse als Belgische site, alwaar je tegoedkaarten kunt kopen. Vanaf nu heb je de mogelijkheid om met meer flexibiliteit je aankopen te doen via KaartDirect. KaartDirect is ook een officiële partner van Nintendo, Xbox en PlayStation, alsook nu van Klarna. Natuurlijk kan je dit artikel compleet negeren als je geen behoefte hebt aan gespreid of achteraf betalen, maar een kleine heads-up kan geen kwaad. Het voordeel van Klarna is bijvoorbeeld ook dat je geen extra rente hoeft te betalen of een BKR-registratie krijgt.