Saints Row 2

Na de explosie waarmee Saints Row eindigde wordt jij 15 jaar later wakker in de gevangenis. Je bent echter niet vergeten hoe je hier bent beland en zint op wraak. De speler keert na een succesvolle ontsnappingspoging terug in Stilwater wat na al die jaren enorm is veranderd. Het is aan jouw om de Saints weer in ere te herstellen en iedereen die jouw heeft verraden hun verdiende loon te geven.

Saints Rows 2 bied volledige vrijheid door de meerdere districten van Stilwater waar jij met een groot scala voertuigen zoals boten, helikopters, auto’s, vliegtuigen en motoren aan de slag kan. Het spel bied de speler verder de mogelijkheid om zijn personage uitvoerig aan te passen. Behalve kleding en uiterlijk zijn ook je woning en zelfs je auto helemaal aan te passen naar jouw wensen. In de co-op modus kan je samen met een vriend er voor zorgen dat de Saints weer hun rechtvaardige plek in Stilwater terugverdienen.

Prijs: €14,99
Verzendkosten: Gratis
Link: Dixons
iDEAL: Ja

Mafia II

Mafia II speelt zich af in de jaren vijftig. Nog altijd is de stad, Empire City, dat veel gelijkenis vertoont met het toenmalig San Francisco en New York, in de ban van de Mafia. Je speelt Vito, een Amerikaans-Italiaanse soldaat die tijdens de tweede wereldoorlog in Europa gevochten heeft.

Je mag net zoals in de eerste game weer zelf kiezen waar je heen gaat, en wat je wil gaan doen. Je digitale speeltuin is ditmaal iets kleiner – zo’n dertig procent – dan in het eerste deel, maar de stad is wel een stuk levendiger geworden. De bewoners van Empire City zullen bijvoorbeeld zelf een taxi aanhouden, of ergens koffie gaan drinken. Wanneer je jezelf per auto verplaatst, zul je ook de radio aan kunnen zetten voor een muziekje of het journaal.

Prijs: €15,59
► Verzendkosten: €3,40
Link: Game.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: Zavvi (€18,45)

God of War III

Kratos, de gevreesde Ghost of Sparta zet zijn epische strijd tegen de goden van Olympus voort in deze nieuwste editie van God of War. Vervloekt en verraden heeft Kratos ultieme wraak gezworen, gewapend met de dodelijke Blades of Chaos zal hij voor niets stoppen tot hij de oppermachtige Zeus heeft bereikt. Maar voor hij het tegen de oppergod op kan nemen zal hij zich vanaf de voet van Olympus op moeten vechten naar de klassieke hemelen van de Griekse Mythologie.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: FIFA 12 Ultimate Edition

De nieuwe voetbalgame van EA Sports is natuurlijk FIFA 12. Met alle licenties van topcompetitie’s en topclubs kan jij de beste van Europa en de wereld worden, voetballen met je favoriete sterren en zelf carrière maken. FIFA 12 moet nog uitkomen, maar je kunt de Ultimate Edition nu al pre-orderen bij Zavvi voor een erg nette prijs.

Prijs: €48,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja