De tweede prijsvraag in onze najaarsactie organiseren we in samenwerking met Nacon. Zij hebben ons mooie accessoires opgestuurd, die we tweemaal weggeven. Zo bestaat het pakket uit een Nacon RIG 300 Pro HS headset, die geschikt is voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en mobiel.

Dus als je nog een nieuwe headset kunt gebruiken, doe dan zeker mee. Als extra zit er nog een kleine Marvel Spider-Man speaker bij, die draadloos te gebruiken valt. Dus de headset is ideaal voor thuis tijdens het gamen, de speaker is weer perfect om waar je maar wilt van muziek te genieten.

Om kans te maken op dit pakket hebben we een eenvoudige opdracht voor je. Vertel ons waarom jij deze headset en speaker goed kan gebruiken. Heb je jouw redenen op digitaal papier staan? Stuur dan een mailtje door de onderstaande stappen te volgen en je maakt automatisch kans!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Nacon'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Nacon zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Nacon.