Ook Ubisoft doet mee aan onze najaarsactie en zij hebben een mooi pakket met goodies en een game opgestuurd. Het pakket bestaat uit allerlei leuke merchandise gebaseerd op hun titels en de game die je aantreft is Riders Republic voor de PlayStation 4, die je uiteraard ook op de PlayStation 5 kunt spelen.

De inhoud van het pakket is als volgt:

 • Exemplaar van Riders Republic
 • Watch Dogs: Legion – King of Hearts figurine
 • Rainbow Six Siege – Castle figurine
 • Rainbow Six Siege kaartspel
 • Far Cry 6 steelcase
 • Immortals: Fenyx Rising steelcase
 • Rainbow Six Extraction patch

Wil je kans maken op dit mooie pakket? Dat is niet al te ingewikkeld. Stuur ons een mailtje met daarin het bericht dat jij dit pakket moet winnen. Uit alle inzendingen zullen we een winnaar kiezen, die we dit pakket met alle goodies en de game zullen opsturen.

Om deel te kunnen nemen, volg je de onderstaande stappen!

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ubisoft'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.