Nu de feestdagen weer in aantocht zijn vliegen de Black Friday deals je om de oren. Sony, Nintendo en Microsoft hebben allemaal hun eigen uitverkoop in verschillende segmenten en natuurlijk zijn er allerlei retailers die eveneens lekker inhaken op Black Friday.

Andere uitgevers blijven vanzelfsprekend niet achter. Zo hebben veel partijen een eigen webshop waar je terecht kunt voor meer specifieke content en merchandise, en wij zijn de grootste webshops even afgegaan om te checken waar Black Friday deals te scoren zijn.

Ubisoft

Met kortingen die op kunnen lopen tot 80% kan je behoorlijk besparen op de aanschaf van nieuwe games. Er zijn meer dan 200 aanbiedingen en hieronder vallen voornamelijk de standaardedities van games, maar her en der zitten er ook duurdere uitgaves tussen.

De Ubisoft Black Friday sale kan je hier vinden.

Bandai Namco

Bandai Namco heeft ook een eigen webshop waar de kortingen tijdens de Black Friday sale op kunnen lopen tot maar liefst 90%. Onder de aanbiedingen vallen games, maar ook allerlei andere producten. Denk hierbij aan T-shirts, muismatten, soundtracks en nog veel meer. In de shop kun je eenvoudig op je favoriete game klikken en precies zien wat er aangeboden wordt en tegen welke korting.

De Bandai Namco Black Friday sale kan je hier vinden.

Square Enix

De Black Friday sale van Square Enix is reeds begonnen en duurt nog tot 2 december. Er zijn tegen de 100 aanbiedingen en die lopen uiteen van korting op Final Fantasy XVI tot allerlei merchandise. Zo kun je sleutelhangers, knuffels, figurines en nog veel meer tegen lage en zeer hoge kortingen aanschaffen.

De Square Enix Black Friday sale kan je hier vinden.

We hebben ook de webshops van Warner Bros. Games, 2K Games en Rockstar Games gecheckt, maar zien daar (nog) geen aanbiedingen. Mocht je nog andere verkoopplatformen hebben waar je tegen aantrekkelijke prijzen games en goodies kunt scoren, laat het hieronder zeker even weten!