Eén van de grotere releases in 2023 was natuurlijk Starfield, dé game van Bethesda Game Studios die voor de Xbox Series X|S en pc verscheen. Een game die zeker het spelen waard is, wat we al in onze review hebben aangestipt.

In onze reeks met prijsvragen hebben we er vandaag één in samenwerking met Bethesda. We mogen namelijk een leuk goodie pakket weggeven, wat bestaat uit de volgende items:

  • Starfield vlag
  • Starfield mok
  • Starfield pins

Perfect voor de liefhebber van Starfield om de collectie mee verder uit te breiden. Wat moet je doen om kans te maken? Laten we het weer lekker gemakkelijk houden. Stuur ons gewoon een mailtje door de onderstaande stappen te volgen en zet daarin dat je deze goodies graag wilt ontvangen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Starfield'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bethesda zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2024. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda.