Als je een pc-gamer bent heb je momenteel niet te klagen als het op de prijsvragen aankomt. Zo kan je meedoen aan een Assassin’s Creed: Mirage prijsvraag en ook geven we de coöp game We Were Here Forever tweemaal als bundel weg, zodat je die in coöp kunt spelen.

Dat is nog niet alles, want we hebben vandaag een prijsvraag waarbij we een koppel pc-games weggeven. Nu draait het om Tricky Towers en Isonzo. De eerste is een vermakelijke puzzelgame en die tweede een erg toffe shooter, die zich in de Eerste Wereldoorlog afspeelt.

We hebben twee pakketjes met daarin beide games, te downloaden via Steam. Ook geven we Tricky Towers nog tweemaal los weg, dus er is volop kans om deze game of anders de bundel met Isonzo te winnen. Meedoen? Dat kan, daarvoor dien je twee vragen te beantwoorden. Komen ze:

Vraag 1: Aan welk front speelt Isonzo zich af?
Vraag 2: Welke multiplayer modi zijn aanwezig in Tricky Towers (noem ze alledrie)?

Weet jij de antwoorden? Dan volg je de onderstaande stappen om te zorgen dat je inzending op de juiste manier bij ons aankomt. Wie weet speel jij binnenkort deze leuke games op pc, doe dus zeker mee!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Pc-games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Weird Beard & Blackmill Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2024. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Weird Beard & Blackmill Games.