The Last Guardian was weer eens niet te zien op een grote game beurs, het begint een beetje een gewoonte te worden. We hebben namelijk al een tijd niks van deze game gehoord en er waren veel mensen die hoopten dat de game naar Gamescom zou komen.

Niet alleen de mensen hadden verwacht dat de game op Gamescom te vinden was, maar Sony zelf ook, zo meldden zij. Ze vertelden dat ze verwacht hadden al meer progressie te maken met de game, zodat ze met een trailer of zelfs een game trial op de beurs hadden kunnen staan.

De verwachtingen van Sony werden kenbaar gemaakt in een interview met de SCE Studios president Shuhei Yoshida. Hij zei er als volgt ook nog bij “op de Tokio Game Show dan maar”. En voor de vele fans is het dan ook te hopen dat hij er dan wel is.

“It’s been very difficult in terms of seeing the progress: not as fast as we’d been hoping for, and the team has been under big pressure. But we’re still making progress, so I’d like to continue to support and keep waiting for great news sometime in the future.”

“I’d say it could be a little bit longer, than the Tokyo Game Show”