Dit is al weer de tweede wapen trailer van de Ratchet & Clank game, genaamd All 4 One. In de eerste trailer waren de wapens: Combuster, Darkstar Fission Tether, Warmonger en Thundersmack te zien. Als je deze wapens nog eens wilt bekijken, kan dat hier. Deze keer is het de beurt aan 4 andere wapens, dit zijn de: Flaming Pyroblaster, Arc Lasher, Blitzer en Frost Cannon.

Zoals je kan zien, zijn het altijd 4 wapens en dit is weer eens afgeleid van de naam van het spel. Of er nog 2 wapenvideo’s gaan komen van Ratchet & Clank All 4 One is nog niet zeker, maar het zou wel weer heel logisch zijn vanwege de 4 in de naam.

De wapens zijn weer eens goed bedacht en verwerkt, want ze zijn van allemaal verschillende elementen gemaakt, van vuur tot ijs. Zo heb je de Flaming Pyroblaster voor de pyromanen onder ons, die je net zoals de andere wapens goed met elkaar kan combineren. Ook heb je de Arc Lasher, dit is een elektrische zweep, en de Blitzer zijn een paar klauwen waar je bijna elke tegenstander mee kan neer beuken. En als laatst de Frost Cannon om je tegenstanders te bevriezen. De game zal op 19 oktober in de winkels liggen en als voorproefje is hieronder de wapen trailer te zien.