Zoals besproken in de Amerikaanse PlayStation Home Update is hier dan de Europese update die wij vandaag krijgen. Ook wij krijgen gelukkig nieuwe spaces en items waarvan we kunnen genieten in PlayStation Home. Om te beginnen krijgen we een nieuwe space van Everybody’s Golf en voor de vroege vogels die deze space bezoeken, die krijgen een klein presentje voor in je eigen appartement.

Maar dat is gelukkig niet alles, want je kan ook wat winnen. Voor maar liefst twee weken lang vanaf vandaag zal er een avator in PlayStation Home rondlopen die een unieke Rag Doll Kung Fu broek aan heeft. Als je deze avator ziet en je zegt ‘Fist of Plastic’ tegen de avator, dan krijg je een unieke code waarmee je het Rag Doll Kung Fu vissenkleed kan downloaden, welke onderaan is afgebeeld.

Om het Rag Doll Kung Fu vissenkleed te winnen, kan je het best de posters in PlayStation Home gaan bekijken en als gouden tip even hier kijken om het allemaal wat makkelijker te maken voor jezelf. Tot slot kan je hieronder de foto’s van de Everybody’s Golf space bekijken en zien hoe het het Rag Doll Kung Fu vissenkleed eruit ziet.

[nggallery id=109]