Vele mensen hebben de game Rag Doll Kung Fu in bezit. De game was namelijk enige tijd geleden gratis te downloaden. Dat was zeer mooi voor een van de betere PSN games die in de review werd beoordeeld met een 7.6.

De makers van de game hebben een prijsvraag waarbij je een PlayStation 3 kunt winnen! Wat moet je hiervoor doen? Ontwerp een nieuw Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic character. Het beste ontwerp wordt beloond met een nieuwe PlayStation 3 en het character wordt overgezet in de game en zal als download worden aangeboden in de PlayStation Store. De beste tien krijgen sowieso een voucher waarmee Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic gratis kan worden gedownload uit de PlayStation Store.

Hoe doe je dit? Download onderstaand template en kleur hem in met een image editor-programma als Paint, Photoshop of Paintshop Pro. Het geeft niet als je niet zo behendig bent met een van deze programma’s, als het concept er goed uit ziet maak je al een grote kans om te winnen. Tevens kun je hem ook printen en met de hand inkleuren en bewerken. Maak van dit ontwerp een foto en stuur deze dan op.

Wanneer je een prachtig ontwerp hebt kun je deze mailen naar: [email protected] met RDKF Toy als onderwerp en vermeld hierbij:

  • Je volledige naam
  • Je geboortedatum
  • Het land waar je woont
  • Je PSN Online ID (als je die hebt, het hebben van een PSN ID is dus niet noodzakelijk om mee te doen)

Doe die allemaal wel voor Zondag 12 juli 23.59 (Amerikaanse tijd, maar als je je hier in Nederland of België eraan houdt ben je sowieso op tijd)

Verder dien je de originele grootte van de template te behouden, moet het in JPEG-bestand zijn, maximaal een inzending per persoon en geen twijfelachtige ontwerpen insturen die aanzetten tot haat of met een erotische tint.

Klik hier voor meer informatie en alle regels.