Vandaag is er nieuwe informatie bekend gemaakt over het Nederlandse game evenement Firstlook 2009. Vorig jaar werd dit game evenement (welke georganiseerd wordt door Blammo Media) voor het eerst gehouden en bleek het een daverend succes te zijn. Met games die worden getoond en nog lang niet in de winkelschappen verschijnen is dit het evenement welke je eigenlijk niet moet missen als fanatieke gamer.

Zoals gezegd er is vandaag wat informatie verschenen omtrent dit evenement en dit maakte Boris van Blammo Media zelf bekend via zijn Twitter kanaal. Het evenement wordt namelijk wederom weer in Amsterdam gehouden, maar dit keer in de Westergasfabriek en zal gehouden worden op 17 en 18 oktober.

“17 en 18 oktober is First look in de Westergasfabriek in Amsterdam. 2 dagen en een vette lokatie!!!!!”

Twee volle dagen en lekker centraal dus. Echter wordt aankomende zaterdag ook nog het Gamekings Live evenement gehouden in de MustSee bioscoop te Delft. Hier kun je ook de nieuwste games checken, maar dan is het allemaal wat kleinschaliger. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten over en wees er dus snel bij indien je interesse hebt in dit evenement.