De succesvolle Beat ‘Up franchise Tekken krijgt ook op de PlayStation 3 een nieuwe deel: Tekken 6. Dit deel is niet langer meer exclusief voor de gameconsole, omdat deze voor het eerst ook op de Xbox 360 uitkomt. Iets wat natuurlijk jammer is omdat de PlayStation 3 weer een exclusieve game kwijt is. Maar dat weerhoudt ons er niet van om het laatste nieuws van deze topper te brengen.

Om te beginnen hebben we de release datum voor jullie, want de game komt op 27 oktober in de winkels te liggen. Deze datum staat vast voor in ieder geval Amerika, maar het is nog niet bevestigd voor Europa. Daarnaast komt er ook een mooi bundel uit met een Fight Stick en Artbook en natuurlijk de game Tekken 6 zelf. Deze bundel gaat in Amerika $ 149,99 kosten en verwacht in Europa dat je hetzelfde betaald, alleen in euro’s dan.

Natuurlijk hebben wij een foto van de Tekken 6 bundel voor jullie, maar dat is niet alles. Want naast dat ene plaatje van de bundel hebben we voor jullie maar liefst zestien nieuwe screenshots naast de dertien stuks aan artwork van Tekken 6. Bekijk snel alles hieronder en wordt deze game van jou?

[nggallery id=111]