Activision en Silicon Knights hebben vandaag drie karakter trailers vrijgegeven. Deze karakters zijn geen ‘villains’ en ook geen echte ‘heroes’, want ze zitten of zaten allemaal bij het X-Men team, maar hadden toch wel een donker verleden.

Elke trailer bevat zijn eigen personage. De eerste trailer, die hieronder te zien is, is de trailer van Emma Frost, die nu wel bij de X-Men zit, maar vroeger lid van de slechte Hellfire Club was. De tweede trailer is van Havok die zich vroeger ook op het slechte pad bevond, voordat hij bij het X-Men team kwam. En als laatste Juggernaut die gewoon alles verwoest op zijn pad of het nou schurken of helden zijn.

Er is in de trailers te zien dat je de krachten ook aan je eigen gecreëerde karakter kan geven, zelfs met het kostuum van de hero/villain waarvan je de krachten gebruikt. Deze informatie is nieuw en het is nog niet zeker of dit een groot onderdeel in het spel gaat worden, maar het zal waarschijnlijk gewoon een soort extra zijn. Bekijk de trailers om te onderzoeken wie jij wilt zijn op 27 september, de dag dat het spel uitkomt.