Uncharted 2

Gisteren kon je op het officiële Amerikaanse PlayStation Blog chatten met de ontwikkelaars van Naughty Dog, jawel, de makers van de Uncharted reeks. Ondanks dat Evan Wells en Amy Hennig druk bezig zijn met Uncharted 2: Among Thieves, hebben de respectievelijk Co-President en Creative Director van Naughty Dog tijd voor de fans gemaakt voor de chatsessie, met daarin zo goed als zeker twee mooie onthullingen.

Het eerste waarover ze ze iets bekend maakte, was een demo. Evan Wells vertelde namelijk dat er voor de release van de PlayStation 3 exclusive een multiplayer demo beschikbaar komt. Of de demo hetzelfde wordt als de multiplayer closed beta die nu aan de gang is, weten we nog niet. Maar wel dat iedereen van de multiplayer demo kan genieten voordat de game uit is en ook nog heel snel, volgens de Co-President.

“Yes, we’re going to have another multiplayer demo before the game hits shelves. The exact timing isn’t finalized yet, but it should be available to an even wider group this time, so if you missed the last one I don’t think you’ll have any problem getting in this one.”

Maar dat was niet het enige wat hij zei, want iedereen weet wel dat de game in de herfst uitkomt, maar wanneer precies is nog steeds de vraag. Weer was het de Co-President van Naughty Dog Evan Wells die hier iets over zei:

“We still haven’t announced our release date. So for now it’s still “Fall”, but I assure you that an official date will be announced very soon.”

Oftewel, houdt PS3-Sense in de gaten, want als de release datum van Uncharted 2: Among Thieves is bevestigd of er is andere info kan je dat uiteraard gelijk hier lezen en wil je nog de volledige chatsessie met de fans en Naughty Dog nalezen, kan je deze hier vinden.