Homeeeeeeeee

Het is alweer woensdag vandaag en dat betekend dat we een dag voor de gebruikelijke PlayStation Store updates zitten. Deze week krijgen niet alleen de PlayStation Stores hun gebruikelijke update, maar er staat ook weer een update voor het Amerikaanse PlayStation Home voor de deur.

Locust_Star, de PlayStation Home Online Community Specialist van Sony Computer Entertainment America (SCEA) heeft weer veel aangekondigd voor morgen. Hij noemt het zelfs een vroeg begin van de nationale feestdag ‘4th of July’, oftewl ‘Independence Day’ in Amerika en om gelijk goed van start te gaan krijgt Home een inFAMOUS space.

De space van inFAMOUS heet The Abandoned DOcks of Empire City en is vanaf morgen in de Amerikaanse PlayStation Home te bezoeken. Je kan in deze space onder andere aan de slag met een nieuwe Usuer-Generated Content (UGC) modus, welke voor je vrienden zichtbaar zal zijn: de Graffiti Wall mini-game. Met deze mini-game kan jij vol aan de slag met spuitbussen en dergelijke om iets moois te creëren en aan je vrienden te tonen.

Daarnaast zal er in The Abandoned Docks of Empire City exclusieve media content getoond worden voor de die hard fans van de PlayStation 3 exclusive. Deze content heeft Sucker Punch speciaal gemaakt voor PlayStation Home. Maar dat is niet alles, want ze hebben er nog een mini-game in verwerkt, namelijk Reaper Shock. Probeer jij maar de highscore te behalen van deze mini-game wat het meest lijkt op, en dan gebruiken we even de woorden van Locust_Star zelf: een ‘scrolling shooter-type button-masher’.

[nggallery id=119]


Zoals jullie wel weten is er al enige tijd een space van de game Far Cry 2. Ubisoft heeft voor de space een patch uitgebracht welke ervoor zorgt dat je vanuit de space een game kan gaan opzetten met diegene die je daar ontmoet. Verder zullen ze hier ook nog diverse activiteiten houden, welke later deze week nog verteld worden.

Ook zullen de deelnemers van de Hamsters vs, Humans battle hun cadeau’s krijgen en hebben ze onder andere veel nieuwe items in het winkelcentrum die te maken heeft met Independence Day. Daarnaast hebben ze veel bugs uit de Amerikaanse versie van PlayStation Home gehaald, waaronder de ondersteuning van Picture Frames in de Ghostbusters Firehouse. Geniet nog even van de preview hieronder van de nieuwe space en extra’s en nu hopen dat wij morgen ook een grote update van PlayStation Home mogen krijgen.