Sinds vandaag staat de laatste code online om een PS Vita te winnen op WinaPSVita.com. Niet alleen op die site geeft Sony hun handheld weg, maar ook via andere wegen. Zo kon je meedoen met een wedstrijd op de Facebookpagina van Sony PlayStation en nu is er weer een nieuwe wedstrijd waaraan je kan deelnemen.

Via de onderstaande link kan je nu meedoen met een nieuwe competitie om een 3G-/Wi-Fi-model te winnen van de PS Vita. Het deelnemen aan de wedstrijd is vrij eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor ‘Inside PS Vita’ waardoor je niet enkel meedoet aan de prijsvraag, maar ook direct op de hoogte wordt gebracht van het laatste nieuws omtrent de handheld. Zoals de titel al verklapt krijg je, mocht je winnen, niet alleen de PS Vita, maar ook zeven games!

In totaal zijn er drie gamebundels met de PS Vita te winnen. Deelnemers van verschillende landen kunnen meedoen aan de wedstrijd, maar onze zuiderburen, de Belgen, kunnen dat niet. Door een bepaalde wet in België valt de competitie onder de noemer ‘tombola’ en dat mag niet in het land. Meedoen aan de wedstrijd kan via deze link en hieronder vind je nog eens terug wat je precies kunt winnen.


3G-/Wi-Fi-model van PS Vita
Uncharted: Golden Abyss
ModNation Racers: Road Trip
Everybody’s Golf
WipEout 2048
Unit 13
Little Deviants
Reality Fighters