Drukke jongens bij Sony, het PlayStation Network gaat op 2 februari 2012 namelijk alweer offline. Om 15:00 op 2 februari zullen verschillende services uitgezet worden en pas de volgende dag om 09:00 op 3 februari 2012 weer actief zijn. Dit meldt Sony op de PlayStation Forums bereikbaar de officiele website.

Het PlayStation Network staat erom bekend ontzettend vaak onderhoud te hebben, vaak tot last van de consument. Natuurlijk is onderhoud hard nodig en wordt dit alleen maar gedaan om ervoor te zorgen dat het PlayStation Network een prettige service blijft.

Wellicht is het alleen verstandig dat Sony eens gaat kijken naar een oplossing die ervoor zorgt dat er onderhoud gepleegd kan worden worden, zonder dat het volledige systeem offline moet. Als elk bedrijf haar netwerk uit zou moeten zetten bij onderhoud, dan hadden we namelijk een hoop problemen gehad.

Datum: 02/02/2012
Start: 15:00
Einde: 09:00

Gedurende bovenstaande periode zullen de PS Store (op PC & console), Customer Account Management en Registratie diensten onbeschikbaar zijn.

Gebruikers die proberen in te loggen op hun PlayStation Network account na het begin van het onderhoud zullen een onderhouds notificatie te zien krijgen. Gebruikers die al ingelogd zijn vรณรณr het begin van het onderhoud kunnen ingelogd blijven in hun online sessie, maar zullen geen van bovenstaande diensten kunnen gebruiken.

PlayStation Home and andere online titels kunnen mogelijk onbeschikbaar zijn vanwege het onderhoud.

Excuses voor het ongemak.