Sony maakt de laatste tijd wat vervelende foutjes. Zo verstuurden ze vorige week een mail met een link erin om je voucher te kunnen innen, helaas werkte de link niet en moest Sony een tweede mail sturen. Nu zou je toch denken dat ze geleerd hebben van hun fouten, maar gisteren deden ze juist hetzelfde.

Gisteren waren ze druk bezig met het versturen van mails met de code die je moest invoeren om je € 5 korting te gebruiken. Er waren jammer genoeg mensen die een game hadden gekozen voor hun korting te gebruiken, maar de korting aangeboden kregen voor een andere game. Daarnaast werkte de code niet bij het invoegen in de PlayStation Store.

Gelukkig komt daar verandering in, want als het goed is, heb je ondertussen al een nieuwe mail gekregen van Sony waarin ze hun excuses aanbieden en een werkende code geven. Heb je nog geen mail ontvangen? Wees dan gerust, want ze zijn nog maar net bezig met het versturen van de mails met een werkende code zodat je kan genieten van je € 5 korting op de juiste game.