Media Molecule kennen we allemaal als de ontwikkelaar van LittleBigPlanet. Deze games zijn op zowel de PlayStation 3 als PlayStation Portable verschenen en binnenkort zal er ook een deel op de PlayStation Vita verschijnen. Daarnaast werkt United Front Games aan LittleBigPlanet Karting. Na meerdere delen is het vanzelfsprekend dat een ontwikkelaar iets nieuws wil gaan proberen en daar zijn ze dan ook mee bezig.

Op de officiële Media Molecule website staan meerdere vacatures open. Waar ze aan werken is een beetje de vraag, aangezien we nog geen officiële aankondiging voorbij hebben zien komen. Wat we wel weten is dat het een Triple-A titel gaat worden en daarnaast zien we bij andere vacatures staan dat ze werken aan projecten voor meerdere platformen.

Het is wat verwarrend, maar het komt er in het kort op neer dat ze in ieder geval één Triple-A game in productie hebben naast andere projecten. Daarnaast is de vermelding van meerdere platformen interessant. Dit zullen ongetwijfeld de PlayStation 3 en PlayStation Vita zijn, maar het kan ook zijn dat Media Molecule begonnen is met games voor de PlayStation 4. Met de GamesCom die niet ver meer van ons af is zullen we misschien wel iets van de nieuwe games van Media Molecule gaan zien.