http://playsense.nl/images/file/img_4fec6e082ca7d.jpg

Ubisoft heeft zojuist officieel aangekondigd via een persbericht dat men een nieuwe game genaamd The Expendables 2 gaat uitbrengen. Alhoewel er al eerder geruchten gingen rondom deze titel is het nu dan ook eindelijk officieel en komt er een game gebaseerd op het vervolg van de succesvolle film The Expendables. Het gaat hier om een PlayStation Network-game en dus niet een titel die je straks in de fysieke winkels ziet liggen.

De game zal deze zomer nog beschikbaar gesteld worden voor de PS3, Xbox 360 en PC. In de game brengt men naar eigen zeggen vier legendarische huurlingen naar je console – Barney Ross, Gunner Jensen, Hale Caesar en Yin Yang – bij elkaar in een explosief avontuur. Het is aan jou de taak om een gekidnapte miljonair te redden wat veel actievolle scènes met zich meebrengt, net als in de film.

Je kunt tot 3 vrienden uitnodigen om de game met je te spelen, er is dus zowel ondersteuning voor offline als online gameplay. Locaties zijn onder andere de Somalische woestijnen en de Birmese jungles.

Hieronder vind je enkele screenshots van de game een prijs weten we helaas nog niet.