Het lijkt erop dat er een groeiende behoefte is om de laatste tijd oudere games opnieuw uit te brengen op de grote consoles. Dit komt natuurlijk doordat platformen zoals de PS Store en Xbox Live Arcade zich hier uitstekend voor lenen. Dit zorgt ervoor dat veel gamers hun geliefde titels opnieuw kunnen spelen of dat de wat jongere gamers voor het eerst van de titels die ondertussen een cult status hebben bemachtigd, kunnen genieten.

Het is geen geheim dat de SEGA Saturn een minder groot succes was als SEGA had gehoopt. Dat betekent niet dat deze console geen klassiekers de wereld in heeft geholpen. SEGA zal nu één van de beste SEGA Saturn games opnieuw gaan uitbrengen. NiGHTS into dream zal een re-release krijgen en zal onder andere in de PS Store komen te liggen.

De game zal alle originele levels en gameplay bevatten, maar dan met betere graphics. Voor iedereen die op de nostalgische tour wilt gaan is er ook de mogelijkheid om de originele SEGA Saturn versie te spelen. Wanneer NiGHTS into dream precies uit zal gaan komen is nog niet bekend.