Mocht je Twisted Metal in je bezit hebben en deze game regelmatig online spelen, zal je ongetwijfeld gemerkt hebben dat ‘soepel’ niet de ideale omschrijving is voor deze ervaring. De ondersteuning voor de game was niet optimaal en fans van de game dropen af bij het idee dat er geen oplossing op de planning stond.

Met het vertrek van David Jaffe bij Eat, Sleep, Play werd het erg stil rondom de game, maar op YouTube laaide de discussie pasgeleden weer op. Jaffe, hoewel niet meer zo betrokken als eerst, liet weten dat er een patch onderweg was en dat deze ‘snel’ zou uitkomen. Onvoldaan met dit antwoord bleven de vragen binnenstromen, tot het moment dat Jaffe eindelijk wat meer zekerheid gaf.

De patch is te downloaden over 4 dagen en Jaffe hoopt dat iedereen weer moeiteloos elkaar online de vergetelheid in kan racen, schieten, schelden… Wat het ook is dat jouw hartje sneller laat slaan.

“A patch drops August 3rd so I’m very hopeful folks still struggling with the connection issues are going to have a better experience.”