Forum

Topic: NOS uitzending gemist komt naar PS3, Update 3.20 bevestigd

Anoniem's avatar

Heet van de pers:

Naast de aankondiging dat do online muziekdienst VidZone naar Nederland komt, is er op de pressconference van SCEE ook gesproken over een nieuwe televisiedienst voor de PS3.

Naast de NOS gaan ook BBC (Groot-Brittanië), RTVE, Atenna 3, laSexta (Spanje), ZDF (Duitsland) en ABC (Australië) vergelijkbare diensten opzetten.

De opties zullen worden toegevoed met de volgende 3.00 update, maar zullen naar verluid pas bij update 3.20 werkzaam zijn. Ook is op dit moment nog niet duidelijk of de verschillende tv zenders in elk land te zien zijn. of dat elk kanaal enkel in het eigen land beschikbaar komt.

Na de aankondiging van de PlayStation Network cards en uitbreiding van de VidZone naar andere landen lijkt SCE Europa en met name Nederland dichterbij het volledige PS3 product te brengen.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

14 reacties

  1. 86 XP
    ralph9994's avatar

    ze zijn al met rtl en sbs ook al aan het praten. mischien worden dan alle 1tm 10 incl nick zenders toegevoegt (met uitzondering van Jetix dat wordt eind dit jaar Disney Channel)

    Ook RTL Nederland is door Sony benaderd. “RTL voert echter nog geen gesprekken met Sony. We moeten ons nog in de materie verdiepen en zullen daarna pas een keuze maken”, aldus een woordvoerster. Ook SBS is door Sony benaderd. Een zegsman van deze omroep stelt dat SBS niet afwijzend tegenover het idee staat.

  2. 53 XP
    Raymi's avatar

    Dat kan nog leuk worden allemaal:)

  3. 871 XP
    -Sander's avatar

    Alles op je playstation, lalalalaalalalala

  4. 86 XP
    ralph9994's avatar

    je kunt nog geen pizzas bestellen:P

    of de deur open doen als er iemand voor staat.
    of de wc doortrekken als je het bent vergeten.
    of papier versnipperen
    of je boodschappen doen.
    of laat ook maar…..

  5. 451 XP
    Florian's avatar

    je kunt nog geen pizzas bestellen:P

    of de deur open doen als er iemand voor staat.
    of de wc doortrekken als je het bent vergeten.
    of papier versnipperen
    of je boodschappen doen.
    of laat ook maar…..

    lool..xD
    on: best grappig..:P eindelijk komt nederland(europa) dichter bij de aanvoerders op het PS3 gebied: amerika en china en japan(die hoek iniedergeval..xD)

  6. 6677 XP
    Myx's avatar

    Erg vet, kan sowieso al niet wachten op de 3.00 update 😀

  7. 536 XP
    Glennps3's avatar

    je gaat gewoon alles kunnen op het vlak van media met de ps3 hoe vet is da: gamen, muziek, film, tv gewoon geweldig

  8. 86 XP
    ralph9994's avatar

    je kunt niet op skype wat wel lagge is achter je ps3.

    of net als bij xobox. dat als jij cod aan het spelen ben en ik rockband dat we met erlkaar kunne prate

  9. 23 XP
    xheno's avatar

    Waarom zou je tv moete kunne kijken op je ps3.. terwijl je ps3 gewoon op een TV is aangesloten. dat zijn ze zeker vergeten? :S

  10. 62 XP
    NewDust's avatar

    Waarom zou je tv moete kunne kijken op je ps3.. terwijl je ps3 gewoon op een TV is aangesloten. dat zijn ze zeker vergeten? :S

    En jij bent waarschijnlijk vergeten dat het hier gaat om een VOD-service (Video on Demand) en niet iedereen heeft dat of wil een duur abbonement bij een kabelprovider afsluiten.

  11. 454 XP
    arwin1993's avatar

    zijn ook zat mensen die hun ps3 op een monitor hebben hoor

  12. 86 XP
    ralph9994's avatar

    maar ookal word het vod het word dan gratis. anders gaat iedereen naar uitzendinggemist.nl en op de tv kun je niet kiezen wat je kijkt,.

  13. 1553 XP
    Roytjuh's avatar

    Vandaag de dag kan je alleen de NPO bekijken (RTL tegen betaling meestal).

  14. 62 XP
    NewDust's avatar

    En wat waarschijnlijk ook meetelt is dat men door de architectuur van de PS3 zeer waarschijnlijk een betere compressie toe tepassen, daar de Ps3 deze waarschijnlijk beter kan decoderen. gevolg is dus dat je op de ps3 een betere beeldkwaliteit kan krijgen dan op de huidige uitzendinggemist.nl . bovendien, stel je wilt samen even een aflevering van bijv. de wereld draait door kijken, dan moet je nu persé om de laptop of PC heen zitten, terwijl je bij de PS3 lekker op de bank kan gaan zitten (mensen zonder Media PC uitgezonderd). Ik vind het een zeer bruikbare toevoeging voor de PS3.